Lezing: Rewilding

Datum & tijd
7 feb 2024 20:00 - 22:00

Vertrekplaats
Zeven Alleetjes 1A
Zwolle 8011 CV

Jeroen is al jaren betrokken bij Ark Rewilding Nederland. Hij maakt, om de ideeën en effecten van rewilding duidelijk te maken prachtige illustraties.

Na jarenlang vogels, planten, paddenstoelen, libellen en vlinders gespot en gedetermineerd te hebben dacht ik: maar wat doen ze eigenlijk met elkáár? En kan ik die verbanden en wisselwerkingen niet door middel van illustraties in beeld brengen? Bij ARK Rewilding Nederland, waarvoor ik nu ruim dertig jaar als natuurillustrator werk, was inmiddels zoveel kennis daarover aanwezig, dat ik er een hele serie over kon maken. Deze platen gebruik ik voor mijn lezingen en colleges aan opleidingen en andere natuur-geïnteresseerden in binnen- en buitenland om inzicht te geven in hoe natuurlijke processen werken.

Wil je vooraf kennis maken met het fantastische werk van Jeroen? Klik dan terwijl je de de crtl-knop ingedrukt houdt op Jeroen Helmer | ARK Rewilding Nederland.

Deze avond begint om 20.00 uur. Aanmelding vooraf is vereist. Dat kan op aanmeldenknnvzwolle@gmail.com. Voor het bezoek van de lezingen in De Stadkamer betaalt iedereen een kleine bijdrage: leden KNNV en IVN € 2,50; niet leden €5,00.