Nacht van de Nacht

Datum & tijd
29 okt 2022 19:00 - 22:00

Vertrekplaats
Goertjesweg 3
Zwolle 8013 PA
Zwolse Nacht van de Nacht in de Nooterhof 
In park De Nooterhof zijn zaterdagavond 29 oktober, van 19.00- 22.00 u, tijdens de Nacht van de Nacht  diverse leuke , leerzame en spannende duistere activiteiten voor jong en oud. Het park is minimaal verlicht.
Buiten – en binnenprogramma.
Toegang gratis.
 
Programma
De avond wordt om 19.00 uur op bijzondere wijze geopend. Daarna kun je luisteren naar het natuurverhaal ‘Vreemde Vogel” met muziek. En wist jij dat bomen muziek kunnen maken? Thales geeft beeldpresentaties over de sterrenhemel. Bij goed weer kun je sterren kijken. Ontdek nachtvlinders in het park. En maak er een mooie collage over binnen. Je kunt uilenballen uitpluizen. Zet je zintuigen op scherp bij enkele spelen met ook een prijsvraag..   Doe jij mee met de duistere break-in escaperoom? Ervaar wat het donker met je zintuigen doet bij een wandeling. Herken dierensporen (glow in the dark).  Geniet op het nachtterras bij het earthship.
De Zwolse Nacht van de Nacht wordt zaterdag 29 oktober van 19.00 tot 22.00 uur georganiseerd door de Milieuraad Zwolle in samenwerking met de Nooterhof, IVN Zwolle, KNNV Zwolle, Thales Zwolle, SNNO,  en diverse andere groene partners.
In het hele land zijn activiteiten, zie www.nachtvandenacht.nl